متن کامل خبر

مقاله برتر بیستمین همایش بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی

خلاصه خبر: مقاله دانشجوی گروه فیزیک دریا دانشگاه تربیت مدرس، به عنوان مقاله برتر بیستمین همایش بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی برگزیده شد.

• مقاله علمی دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک دریا دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان "شناسایی امواج درونی در اطراف جزیره حالول" که به شکل سخنرانی در بیستمین همایش بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی که از 26 تا 28 ام آذرماه 97 در کیش برگزار گردید، به عنوان یکی از مقالات برتر همایش برگزیده شد. در این مقاله، با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست 8 و تصاویر راداری SAR به شناسایی امواج درونی شکل گرفته در اطراف جزیره حالول که در بخش میانیِ جنوب خلیج فارس واقع شده است، پرداخته شده است. این مقاله مستخرج از پایان نامه کارشناسی ارشد آقای سجاد اندی، دانشجوی کارشناسی ارشد اقیانوس¬شناسی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی می باشد که به راهنمایی دکتر اکبر رشیدی ابراهیم حصاری، عضو هیأت علمی گروه فیزیک دریا و مشاوره دکتر حسین فرجامی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در حال انجام است. .

9 دی 1397 / تعداد نمایش : 1325