متن کامل خبر

گردهمایی دانش آموختگان دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی

خلاصه خبر: سومین گردهمایی دانش آموختگان توسط دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در سالن شهید مطهری دانشگاه برگزار شد

text

• سومین گردهمایی دانشکده ای توسط دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در سالن شهید مطهری دانشگاه برگزار شد. اين گردهمایی در روز چهارشنبه 21 آذر 97 برگزار شد. عصر روز چهارشنبه ۲۱ آذرماه گردهمایی دانش آموختگان و اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشگاه برگزار شد. در این گردهمایی گرم و دوستانه قریب ۴۰ نفر حضور داشتند. برنامه با پخش کلیپ قران و سرود جمهوری اسلامی رسمیت یافت. در ادامه کلیپ ویژه ای که از فعالیت های دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی تهیه شده بود پخش شد. دکتر علیرضا ریاحی بختیاری رئیس دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی سخنان خود را با خوشامدگویی به حاضرین آغاز نمود و سپس گزارش مبسوطی از فعالیت ها و برنامه های دانشکده ارایه نمود. وی ضمناً مشخصات تمامی اعضای هیئت علمی دانشکده را تشریح نمود. او توسعه فعالیت های انجمن دانش آموختگان را بسیار ضروری دانست و حمایت کامل دانشکده را از فعالیت های انجمن ابراز نمود. در این بخش نوبت به ارایه خاطرات رسید. آقای محسن احمدوند دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته فراوری محصولات شیلاتی داوطلب گردید. او به بیان خاطرات شیرین خود از دانشکده پرداخت. او در ادامه دستاوردهای حرفه ای خود را در زمینه کارآفرینی تشریح نمود که بسیار مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت. برنامه گردهمایی با ارایه آمارهای حاصل از نتایج پایش اشتغال دانش آموختگان دانشگاه ادامه یافت که توسط مهندس محمد زهرایی مشاور دفتر ریاست دانشگاه ارایه گردید. آقای علی معینی دبیر انجمن سخنران بعدی از این گردهمایی بود که به بیان تحولات اخیر انجمن دانش آموختگان پرداخت. او سپس به تشریح اهداف و فرآیند برگزاری انتخابات پرداخت و از علاقمندان خواست که خود را برای عضویت در هیئت مرکزی انجمن و کمیته تخصصی دانشکده داوطلب نمایند. جمعاً ۱۱ نفر برای هیئت مرکزی و ۱۰ نفر برای کمیته تخصصی داوطلب شدند. آنان به ترتیب خود را معرفی کردند و پس از آن نوبت به ریختن آرا به صندوق های رای رسید. پس از بازگشایی صندوق و شمارش آرا نتایج حاصله به شرح زیر توسط هیئت نظارت صورت جلسه گردید: اعضای منتخب هیئت مرکزی: ۱- زهرا عزیزی، ۱۷ رای ۲- مهدی غلامعلی فرد، ۱۶ رای ۳- مظاهر معین الدینی، ۱۱ رای سایر داوطلبان شامل خانمها و آقایان رامیاء علی رمانی، عبدالواحد خالدی، زهرا عبداللهی، باقر شیرمحمدی، محسن احمدوند، اسماعیل تمندگانی، میلاد هاتفی و محمد نعمتی ورنوسفادرانی به هیئت مرکزی راه نیافتند. اعضای مختلف کمتیه تخصصی: ۱- مهدی غلامعلی فرد، ۱۸ رای ۲- زهرا عبداللهی، ۱۸ رای ۳- زهرا عزیزی، ۱۶ رای ۴- مظاهر معین الدینی، ۱۶ رای ۵- عبدالواحد خالدی، ۱۶ رای اعضای علی البدل ۱- باقر شیرمحمدی، ۱۰ رای ۲- رامیاء علی رمانی، ۹ رای سایر داوطلبان شامل آقایان امیر حسین اسماعیلی، محمد نعمتی ورنوسفادرانی و میلاد هاتفی به کمیته تخصصی راه نیافتند .

• 26 آذر 1397 / تعداد نمایش : 1631