متن کامل خبر
چاپ پژوهش عضو هیات علمی دانشگاه در معتبرترین مجله صنایع غذایی دنیا
خلاصه خبر: پژوهش مروری دکتر محسن برزگر عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه در زمینه پوست تازه پسته (نتایج ۱۸ سال تحقیقات وی) در مجله معتبر Trends in Food Science and Technologyبا ضریب تاثیر ۱۱/۰۸ و رتبه یک در بین ۱۳۵ مجله علوم و صنایع غذائی (بر اساس JCR ۲۰۱۹) به چاپ رسید.
این پژوهش که با عنوان “Bio-active compounds and functional properties of pistachio hull: A review” در مجله Trends in Food Science and Technologyچاپ شده است، به نتایج پژوهش های انجام شده در زمینه ترکیبات زیست فعال موجود در پوست تازه پسته (همچون پلی فنول ها، توکوفرول ها، فیبرهای رژیمی، اسانس و برخی ترکیبات دیگر) در گروه تحقیقاتی دکتر محسن برزگر (حاصل ۱۸ سال مطالعه در این زمینه در قالب رساله ها و پایان نامه های دانشجویان و چاپ نتایج آن ها در مجلات بین المللی معتبر) و سایر محققان ایرانی و بین المللی می پردازد و بیانگر اهمیت این منبع غنی از ترکیبات زیست فعال می باشد.
22 تیر 1399 / تعداد نمایش : 2331
|