متن کامل خبر


 
دستاوردهای طرح تحول راهبردی در نشست مدیران گروه های آموزشی تشریح شد

خلاصه خبر: سی و یکمین گردهمایی مدیران گروه های آموزشی با محوریت پایداری اقتصادی دانشگاه از منظر خوداتکایی و مدیریت هزینه و منابع، یازدهم تیرماه در سالن اجتماعات شهید چمران برگزار شد.

در این نشست دکتر ذگردی قائم مقام PMO مرکزی طرح تحول راهبردی دانشگاه طی سخنانی به ارائه گزارش اجمالی از اجرای طرح تحول راهبردی پرداخت.
وی اظهار داشت: طرح تحول راهبردی دانشگاه طرحی است که برای بازه زمانی 2016 تا 2025 پیش بینی و در 4 محور اصلی تعامل شبکه ای و میان رشته ای، برون گرایی و حضور فعال بین المللی، خود اتکایی و پایداری و سرآمدی همه جانبه در کیفیت تعریف شده است که بر اساس این طرح، دانشگاه تربیت مدرس جز 200 دانشگاه برتر جهان قرار می گیرد و به عنوان یک تجربه دانشگاهی منحصر به فرد دیده می شود.
وی در ادامه در خصوص برخی از روال های دانشگاه و جایگاه امضا و برند دانشگاه تربیت مدرس مطالبی را عنوان کرد.
وی با اشاره به بسته های موفقیت در طرح تحول راهبردی گفت: خروجی نهایی طرح تحول دانشگاه، 37 روال راهبردی است که اجرای هر یک از روال ها نیازمند اجرای انجام اقدامات متعدد و طولانی مدت در یک بازه زمانی 5 تا 10 ساله است. بسته های موفقیت را می توان پروژه های کوچکی در مقابل پروژه های کلان پیاده سازی روال ها دانست که دارای گستره کوچک تری نسبت به روال ها است.
وی با اشاره به مهمترین دستاوردهای طرح تحول تا انتهای موج سوم در معاونت های دانشگاه خاطر نشان کرد: تهیه شیوه نامه یکپارچه نظام توزیع و هزینه کرد درآمدهای دوره های آموزشی شهریه پرداز، سرآمدی در آموزش و ارتقای جایگاه عملکرد آموزشی اعضای هیات علمی در دانشگاه، راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد بین رشته ای، تدوین شیوه نامه دوره دکتری پیوسته و برنامه ریزی برای اجرای آن از دستاوردهای مهم معاونت آموزشی می باشد.
وی همچنین ساماندهی برنامه پژوهشی استادان و تدوین اولویت های پژوهشی دانشگاه و عملیاتی کردن هسته های پژوهشی، پالایش حوزه های نوظهور علم در جهان و بررسی تطبیقی آن در دانشگاه، طراحی ساختار مرکز ارتقای دانش و مهارت های پژوهشی دانشگاه بر اساس الگو سنجی وتدوین نظام بازاریابی پروژه های تحقیقاتی دانشگاه را از مهمترین دستاوردهای معاونت پژوهشی عنوان کرد.
دکتر ذگردی با اشاره به مهمترین دستاوردهای معاونت پشتیبانی و منابع انسانی؛ تشکیل بنیاد خیرین مدرس، ایجاد دانشگاه سبز و محیط زیست- دوست، شروع برنامه استقرار سیستم های یکپارچه اداری و مالی و تشکیل شورای توسعه برنامه ریزی اقتصادی دانشگاه را به عنوان مهمترین فعالیت های این معاونت برشمرد.
وی افزود: توسعه فعالیت های علمی بین رشته ای در انجمن های علمی و دانشجویی، طرح تحول نشریات دانشجویی ، سپهر فرهنگی و مجمع فرهنگی و اجتماعی اعضای هیات علمی از مهمترین دستاوردهای معاونت فرهنگی و اجتماعی و سیستمی شدن فرآیندهای تصفیه حساب دانشجویان، تشکیل سالن ورزشی بانوان در راستای توسعه جهشی فضاهای فعالیت دانشجویی و ارتقای شرایط بهداشت آشپزخانه مرکزی از اقدامات مهم معاونت دانشجویی در راستای طرح تحول راهبردی می باشد.


12 تیر 1397 / تعداد نمایش : 3563